Service Center

Voor alle werkzaamheden aan uw boot kunt u terecht bij het zeer moderne Service Center, gevestigd in de middelste grote hal op het terrein. Hier is ook ons tankstation waar zowel diesel als Euro 95 verkrijgbaar is. Ook vindt u daar de ontvangstinstallatie voor oliehoudend water en vuilwater.

Werkzaamheden

Bij het Service Center kunnen we alle denkbare reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor u verzorgen. Denk aan hijswerk, standaard motorwerk, storingen, hermotorisering, groot of klein schadewerk in staal of polyester, osmose- en onderwaterschipbehandeling, spuit- en lakwerk, boeg- of hekschroef installaties, elektrische systemen, navigatie apparatuur, mast- of tuigagewerkzaamheden en stabilisatorsystemen.

En alles wat we doen, doen we goed én met gevoel. We gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen en wanneer deze niet voor handen zijn, zoeken we naar het beste alternatief. Hebben we de mogelijkheden of kennis zelf niet in huis, dan schakelen we een externe relatie in. Hierbij blijven we wel zelf hoofdaannemer en aanspreekpunt.

Voorzieningen

Het Service Center beschikt over tal van voorzieningen, zoals een 40-tons botenlift, botenwagens, bokken, een trailerhelling, werkplaatsen voor diverse vakgebieden, een spuithal, en een winterstallingshal met sinds 2009 het Keurmerk Veilige Botenstalling.


terug naar service-center

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u ontvangt maandelijks het laatste nieuws van Marina Port Zélande in uw inbox.

Volg ons op Social Media

instagram