CORONA

Beste gasten, We zijn op de jachthaven aanwezig, maar de kantoren van het Service Center en Havenkantoor zijn gesloten. U kunt ons bereiken per telefoon +31 (0)111 671920 of per mail: haven@mpz.nl. We volgen de adviezen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA RECRON.

Het Service Center, de drijvende kracht achter uw schip!

Voor alle werkzaamheden aan uw boot kunt u terecht bij het Service Center, gevestigd in de middelste grote hal op het terrein. En met alle werkzaamheden bedoelen we ook alle werkzaamheden. Het kan eigenlijk niet gek genoeg of er is een oplossing.

Of het nu gaat om hijswerk, (winter)stalling, standaard motorwerk, storingen, hermotorisering, groot of klein schadewerk in staal of polyester, osmose- en onderwaterschipbehandeling, spuit- en lakwerk, boeg- of hekschroef installaties, elektrische systemen, navigatie apparatuur, mast- of tuigagewerkzaamheden, stabilisatorsystemen, noem maar op, we kijken haast nergens meer van op.

En alles wat we doen, doen we goed én met gevoel. Zo wordt er o.a. zoveel mogelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen en wanneer deze niet voor handen zijn, zal er gezocht worden naar het beste alternatief. Als we de mogelijkheden of kennis zelf niet in huis hebben, zorgen we ervoor dat een externe relatie wordt ingeschakeld. Hierbij blijven we wel zelf hoofdaannemer en aanspreekpunt.

Het Service Center beschikt over tal van voorzieningen, zoals een 40-tons botenlift, botenwagens, bokken, een trailerhelling, werkplaatsen voor diverse vakgebieden, een spuithal, en een winterstallingshal met sinds 2009 het Keurmerk Veilige Botenstalling.

Als officieel dealer van YANMAR, MERCURY MERCRUISER, MERCURY DIESEL QSD en MERCURY DIESEL TDI-motoren kunnen we een groot deel van het gemotoriseerde deel van de watersport bedienen. Tevens is er meer dan gemiddelde ervaring aanwezig op het gebied van Volvo Penta, waardoor ook het onderhoud en reparatie aan deze en andere motoren geen problemen op levert.

Ons magazijn bevat voor bovengenoemde merken zo’n beetje alle onderhoudsonderdelen en mocht het even niet op voorraad zijn, is het over het algemeen mogelijk om het binnen afzienbare tijd binnen te hebben. Hierdoor is een korte reparatie- of levertijd te realiseren.

Daarnaast zijn we ook officieel dealer van MASTERVOLT en RAYMARINE.

Het team van het Service Center bestaat uit een hechte groep zeer ervaren en enthousiaste medewerkers, ieder met een eigen specialiteit. Er is jarenlange ervaring in huis welke intern is opgedaan en tijdens jobs bij diverse dealers/importeurs van zowel motor- als zeilboten en andere jachtservicebedrijven. Tevens is er kennis in huis uit diverse andere branches zoals de autoschade, staalconstructie en de transportsector.

Een mengeling van verschillende opleidingen en diverse (bij)scholingen zorgen ervoor dat ons team up-to-date is en blijft. De vrije tijdsbesteding van diverse werknemers draagt er ook aan bij dat er soms erg praktische en verrassende oplossingen bedacht worden. Zo zijn er mensen actief in o.a. het wedstrijdzeilen en andere technische bezigheden buiten de watersport. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat het Service Center de drijvende kracht achter uw schip blijft!

Quality is the product of Workmanship and Enthusiasm
Q = W x E²

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.