Nieuws

OPENINGSTIJDEN HAVENKANTOOR

 

Openingstijden  havenkantoor de maanden december , januari, februari 2019

maandag t/m vrijdag 8.30-17.00

zaterdag en zondag  11.00-15.00

eerste en tweede kerstdag gesloten

oudejaar en nieuwjaarsdag gesloten

Water van de steigers

Water van de steigers
Alhoewel wij tot op heden nog niet te maken hebben gehad met winters weer, sluiten wij in verband met de vorst uit voorzorg op 27 november het water van de steigers.
Mocht u gedurende de winterperiode water nodig hebben, dan kunt u dit bij het havenkantoor verkrijgen.

flex tarieven 2019

Passanten tarief

dag €  2.60 per meter bootlengte per dag

week  7 nachten = 6 betalen

maand € 60.00 per meter bootlengte per maand

tarieven zijn inclusief gebruik van drinkwater, douches, WIFI en vuilafvoer , exclusief stroom en toeristenbelasting

Voor flexibel jaartarief neem contact op per haven @mpz.nl, flexibele  contracten kunnen iedere 1 ste van de maand ingaan

Baggerzeilweekend 2018

Het Baggerzeilweekend wordt dit jaar door Van Oord georganiseerd én Van Oord bestaat dit jaar 150 jaar, mede door dit jubileumjaar geven we het een extra feestelijk tintje!
Het is ons dan ook een genoegen om jullie te mogen ontvangen op het Baggerzeil-weekend 2018 wat dit jaar zal plaatsvinden op het Grevelingenmeer vanuit Marina Port Zélande.
Het weekend vindt plaats van 31 augustus tot en met 2 september. Naast de reguliere zeilwedstrijd in scherpe- en platbodem jachten wordt er ook weer in de sportieve Fox22 eenheidsklasse gevaren.

Openingstijden Service Center

maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00

Jonkers Yachts opent de grootste jachten-showroom in Nederland

De officiële dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats viert het weekend van 22 juni t/m 25 juni de Grand Opening van de grootste jachten-showroom in Nederland. De 1.500m² grote showroom bevindt zich in de prachtige jachthaven van Marina Port Zélande, direct aan het Grevelingenmeer.
Het hele weekend zijn er tal van activiteiten; vanaf vrijdag 22 juni t/m maandag 25 juni is er dagelijks een bootshow van 10.00 – 17.00 uur, waar vrijwel het gehele modellenprogramma van Linssen Yachts aanwezig zal zijn voor bezichtiging en/of proefvaarten. Uiteraard zijn de nieuwe Linssen Grand Sturdy 30.0 AC, de Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan en de Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan te bewonderen.
Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats zijn vertegenwoordigd met een aantal van hun nieuwe jachten, hetzij in de jachthaven, showroom of via Virtual Reality en natuurlijk worden alle pre-owned jachten van Jonkers Yachts in de showroom tentoongesteld.

De mooiste ligplaats van Nederland

meisjeopdesteiger-724x1024kopie

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.