Uw haven en comfort

Op twee locaties in de haven bevinden zich schone sanitaire ruimtes met douches, wastafels, toiletten en een babyverzorgingsmogelijkheid. Op onze jachthaven is tevens een wasserette met was- en droogautomaten die 24-uur per dag toegankelijk is. In de supermarkt op het aangrenzende bungalowpark kunt u voor alle dagelijkse boodschappen terecht.

douche en toiletgebouw

Wist u trouwens dat Marina Port Zélande het gehele jaar geopend is, zodat u ook van een mooie voorjaar- of najaarsdag op uw boot kunt genieten. Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen. Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet.

Uw vakantie en plezier

Op Marina Port Zélande hoef je je niet te vervelen Of het nu een zonovergoten dag is of als het weer eventjes niet mee wil werken.
Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand. Het prachtige Grevelingenmeer ligt ‘voor de deur’. Op de jachthaven zijn diverse speel- en sport voorzieningen, maar lekker genieten van het zomerzonnetje op het dek van uw schip behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Is het slecht weer… Geen paniek. Bij het aangrenzende bungalowdorp zijn diverse slecht weer voorzieningen, waaronder een subtropisch zwembad. U hebt zodoende voldoende alternatieven tot uw beschikking.

Uw voordeel van uw ligplaats

Wist u dat u als vaste ligplaatshouder van Marina Port Zélande gebruik kunt maken van speciale kortingsregelingen? De afgelopen jaren zijn wij met diverse jachthavens en organisaties een samenwerkingsverband aangegaan, dat u het volgende voordeel kan opleveren:

Seven Sisters In de Seven Sisters jachthavens in de Zuidwestelijke Delta kunt u als vaste ligplaatshouder van MPZ gratis een nacht overnachten. Op vertoon van de Seven Sisterpas betaalt u alleen toeristenbelasting en stroom.

Mercator Marina Oostende Op vertoon van uw MarinaCard ontvangt u 50% korting op het passantentarief van Mercator Marina Oostende. Deze korting geldt voor uw gehele verblijf in deze jachthaven. Bij aankomst ontvangen u en uw crew een consumptie. Wilt u gebruik maken van deze regeling? Meldt u zich dan aan op het havenkantoor, zodat onze havenmeester voor u een plekje kan reserveren.

Trans Europe Marinas Op vertoon van een TEM paspoort ontvangt de ligplaatshouder van MPZ 50% bezoekerskorting op een overnachting in een of meer jachthavens van Trans Europe Marinas met een maximum van totaal 5 nachten per jaar .

Toervaren Een of twee nachten tegen 50% korting overnachten bij de aangesloten ankerjachthavens.

Lid worden: VVW ankerproject.

Jachthaven Waterland (Monnickendam) Op vertoon van de MarinaCard kun u als vaste ligplaatshouder tot 31 nachten gratis liggen in Jachthaven Waterland te Monnickendam. Wilt u gebruik maken van deze regeling? Meldt u zich dan aan op het havenkantoor.

Met de MarinaCard kunt u aantonen dat u ligplaatshouder bent van Marina Port Zélande. Deze MarinaCard, evenals de Seven-Sisterkaart en het TEM paspoort kunt op het havenkantoor afhalen. Ook de havenvlag, kortingskaarten voor het zwembad bij Center Parcs en de liggeldkaart Grevelingen liggen voor u op het havenkantoor klaar.

 

Uw vakantie en de kinderen

Ook voor kinderen is Marina Port Zélande de perfecte plek. Voor de kleintjes ligt centraal in de haven een ruime speeltuin met schommels, een glijbaan en klim- en duikelrekken. Ook op sportief gebied kunnen zij zich helemaal uitleven. Op ons haventerrein is een voetbalkooi, een tafeltennistafel en basketbal-baskets.
Dit is nog niet alles. Op mooie dagen kunt u naar het Noordzeestrand. Lekker zwemmen in de zee of vliegeren op het strand. Zit het weer even niet mee, dan kunt u naar het bungalowpark toe om te zwemmen in het subtropisch zwembad, gezellig te bowlen, of naar de kinderboerderij te gaan.

dsc_0028
Maar er is nog meer. Tijdens de schoolvakantie in het hoogseizoen is er een leuk recreatieprogramma voor kinderen. Denk daarbij aan SUP clinics, MEER-fest, banaanvaren en CRAZY88. Genoeg leuke dingen te doen dus.

Uw haven en uw jacht

Niet alleen aan de mens is gedacht, ook uw jacht is bij ons in goede handen. Wij beschikken over zeer modern Service Center waar u voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht kunt. Bij het Service Center staat tevens ons tankstation waar zowel diesel als Euro 95 verkrijgbaar is. Ook vindt u daar de ontvangstinstallatie voor oliehoudend water en vuilwater.

dsc_0031

Uw haven en andere watersportbedrijven

Op Marina Port Zélande bevinden zich een restaurant, een ruim gesorteerde watersportwinkel, een zeilmakerij, een sloepenverhuur en 2 jachtbrokers voor verkoop van zeiljachten, motorjachten. Kijk voor meer informatie over deze bedrijven naar de pagina BEDRIJVEN op onze website.