CORONA

Beste gasten, We zijn op de jachthaven aanwezig, maar de kantoren van het Service Center en Havenkantoor zijn gesloten. U kunt ons bereiken per telefoon +31 (0)111 671920 of per mail: haven@mpz.nl. We volgen de adviezen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA RECRON. Voor meer info klik hier.

GT Yachtbrokers

GT Yacht Brokers Marina Port Zelande

Ons kantoor beschikt over een verkoophaven waar een deel van ons aanbod te bezichtigen is. Het is niet verplicht uw jacht bij GT Yachtbrokers neer te leggen, maar geniet wel onze voorkeur. GT Yachtbrokers laat klanten nooit op eigen gelegenheid uw schip bekijken. Wij begeleiden de koper naar uw schip door heel Europa. Zo vindt u onze schepen bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Kroatië en Frankrijk. Door het internationale karakter van ons bedrijf werken we samen met collega’s door heel de wereld samen. Onze jachtmakelaars zijn beëdigd en EMCI (European Maritime Certification Institute) gecertificeerd. Een uitgewerkt marketing plan met social media en diverse platforms maakt uw schip zichtbaar wereldwijd.  Buiten ons kantoor in de haven hebben wij een tweede vestiging in Breskens waar we dezelfde formule toepassen.

GT Yachtbrokers is buiten hun activiteiten als jachtmakelaars ook dealer van de merken Dehler en Moody. Beide merken hebben een cruiser-racer karakter dat uitstekend past bij de schepen die wij als GT Yachtbrokers aanbieden. Op de websites van www.dehler.nl en www.moodybenelux.nl kunt u onze nieuwe schepen vinden.

Buiten de verkoop doen wij winterstalling, refit en aan en verkoopbegeleiding. U bent van harte welkom in ons kantoor midden in de jachthaven.

naar al het nieuws

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.