Bedrijven op en om de haven

Bootverhuur àla Carte

Sloepen Zeilen Fun Bootverhuur àla Carte

naar website

O’Neill Summercamps

Watersport spektakel in Marina Port Zelande! Jawel, het jaar 2018 belooft een mooi seizoen te worden. O’Neill Summercamps vestigt zich in de jachthaven en onze activiteiten zijn ook beschikbaar voor de ligplaatshouders van de jachthaven. Wat doen wij zoal? Wat dacht je van banaanvaren, wakeboarden en waterskieen, longboarden, suppen, fun for kids in waterbal en -rad, powerkiten en nog veel meer. Onze instructeurs maken van elk sportief evenement een feestje! Wie zijn wij? Al 8 jaar lang het leukste surfkamp van Nederland. De surfin’ lifestyle staat voorop. Dat wil zeggen relaxt, gezellig, sportief en zoveel mogelijk samen het water op. Vanaf onze surfcamping in Ouddorp gaan we naar alle prachtige surfspots die de Brouwersdam rijk is. Kitesurfen, windsurfen en golfsurfen zijn ons ding en daar komt in seizoen 2018 ook nog een wakeboardkamp bij! En waar kunnen we dat beter doen dan vanuit Marina Port Zelande? Maar dan behouden we al dat moois natuurlijk niet alleen voor ons zomerkamp. Daar mag iedereen van meegenieten! Tijdens de seizoensopening in 2018 stellen wij ons voor. Hierover later meer, dus houd het Digibaken in de gaten!

naar website

Jonkers Yachts

Op Marina Port Zélande is het bedrijf Jonkers Yachts gevestigd van Alexander Jonkers en zijn team.

Zij zijn trots om u aan boord te mogen verwelkomen van de premium merken: Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau motorjachten waarvan zij het exclusieve dealerschap hebben.

Naast de verkoop van nieuwe motorjachten van deze merken voeren zij ook het onderhoud en de service uit van deze prachtige jachten. Met een vloot van zo’n 60 jachten in de winterberging met maar liefst 12 verschillende nationaliteiten van klanten zijn zij dé specialist.

Alle gebruikte schepen die zij verkopen (door inruil of bemiddeling verkregen) gaan door een refit programma zodat Jonkers Yachts de beste schepen uit de markt kan aanbieden en met name van de eigen merken Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau motorjachten. Deze schepen worden vanuit de nieuwe showroom verkocht in Marina Port Zélande.

U bent dan ook van harte welkom om eens bij Jonkers Yachts binnen te stappen voor een kopje koffie/thee en voor een nadere kennismaking.

naar website

Yachtclub Marina Port Zelande

Graag stellen wij ons voor als de nieuwe exploitant van het restaurant in Marina Port Zelande. Maandag 2 oktober zijn wij met ons team heel enthousiast begonnen.

Samen met het personeel van onze Beachclub t Gorsje zullen Pieter van der Kruk en ik (Henk van der Kruk) u graag ontvangen in de Yachtclub Marina Port Zelande.

We willen er een mooi restaurant van maken, waar genieten van de mooie plek, lekker eten en drinken en gastvrije bediening het uitgangspunt is.

De eerste stap zal zijn om het restaurant open te houden en de Yachtclub dan de komende maanden te finetunen naar een concept waarmee deze locatie bekend wordt als een hotspot van de regio.

De oude brasserie wordt vooral restaurant en lounge. De bovenzaal wordt gebruikt voor special events, feesten, bruiloften en vergaderingen.

Voorlopige openingstijden:

Alle zaterdagen en zondagen van 12.00 uur tot 23.00 uur;

Tijdens de weekenden van de Grevelingen Cup ook op vrijdagen vanaf 16.00 uur geopend.

 

Wilt u dit weekend komen dineren, adviseren wij u te reserveren per mail yachtclub@mpz.nl of te bellen naar ons tijdelijke nummer 06 24678440 (Henk van der Kruk).

naar website

forsail-jpg-zwart-hq

For Sail Yachtbrokers

Sinds 2002 is For Sail Yachting vanuit Marina Port Zélande actief in de verkoop van nieuwe en gebruikte zeiljachten.

For Sail Yachtbrokers ( bemiddeling in verkoop van gebruikte zeiljachten, ca. 40 schepen van diverse merken, afmetingen en prijsklassen te bezichtigen aan de verkoopsteiger).

naar website

mono sailssales
zwembadcp

Centerparcs

Ontdek Center Parcs Port Zélande met een groot subtopische zwembad ,midgetgolf, supermartkt …..

naar website

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.