CORONA

Beste gasten, We zijn op de jachthaven aanwezig, maar de kantoren van het Service Center en Havenkantoor zijn gesloten. U kunt ons bereiken per telefoon +31 (0)111 671920 of per mail: haven@mpz.nl. We volgen de adviezen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA RECRON.

Bedrijven op en om de haven

O’Neill Summercamps

Watersport spektakel in Marina Port Zelande!  O’Neill Summercamps  is een ondernemer in de jachthaven en onze activiteiten zijn ook beschikbaar voor de ligplaatshouders van de jachthaven. Wat doen wij zoal? Wat dacht je van banaanvaren, wakeboarden en waterskieen, longboarden, suppen, fun for kids in waterbal en -rad, powerkiten en nog veel meer. Onze instructeurs maken van elk sportief evenement een feestje! Wie zijn wij? Al 8 jaar lang het leukste surfkamp van Nederland. De surfin’ lifestyle staat voorop. Dat wil zeggen relaxt, gezellig, sportief en zoveel mogelijk samen het water op. Vanaf onze surfcamping in Ouddorp gaan we naar alle prachtige surfspots die de Brouwersdam rijk is. Kitesurfen, windsurfen en golfsurfen zijn ons ding en daar komt in seizoen 2018 ook nog een wakeboardkamp bij! En waar kunnen we dat beter doen dan vanuit Marina Port Zelande? Maar dan behouden we al dat moois natuurlijk niet alleen voor ons zomerkamp. Daar mag iedereen van meegenieten!

naar website

Jonkers Yachts

Op Marina Port Zélande is het bedrijf Jonkers Yachts gevestigd van Alexander Jonkers en zijn team.

Zij zijn trots om u aan boord te mogen verwelkomen van de premium merken: Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau motorjachten waarvan zij het exclusieve dealerschap hebben.

Naast de verkoop van nieuwe motorjachten van deze merken voeren zij ook het onderhoud en de service uit van deze prachtige jachten. Met een vloot van zo’n 60 jachten in de winterberging met maar liefst 12 verschillende nationaliteiten van klanten zijn zij dé specialist.

Alle gebruikte schepen die zij verkopen (door inruil of bemiddeling verkregen) gaan door een refit programma zodat Jonkers Yachts de beste schepen uit de markt kan aanbieden en met name van de eigen merken Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau motorjachten. Deze schepen worden vanuit de nieuwe showroom verkocht in Marina Port Zélande.

U bent dan ook van harte welkom om eens bij Jonkers Yachts binnen te stappen voor een kopje koffie/thee en voor een nadere kennismaking.

naar website

Yachtclub Marina Port Zelande

Open vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

 

www.yachtclubouddorp.nl

 

 

naar website

Centerparcs

Ontdek Center Parcs Port Zélande met een groot subtopische zwembad ,midgetgolf, supermartkt …..

naar website

Grevelingencup

De Grevelingencup heeft zijn oorsprong in een samenwerkingsverband tussen alle aan de Grevelingen gelegen jachthavens en is begonnen in 1992. Tegenwoordig varen een kleine 200 schepen mee in diverse wedstrijdklassen.

naar website

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.