appartement
te koop

Bedrijven op en om de haven

DBC_Logo_RGB_Transparant_6000x3000

Delta Boat Center

Delta Boat Center de exclusieve dealer voor Nederland van Monte Carlo Yachts en English Harbour Yachts.

naar website

deltawatersportjpeg

Delta Watersport

Levert en onderhoud uw rubberboot, RIB of buitenboordmotor. U heeft keus uit een grote sortering uit nieuwe en gebruikte boten en motoren. Ribcenter van o.a. Zodiac en Valiant. Sinds 2006 wordt door DW de Williams Turbojet en sinds kort ook de Dieseljet tenders geïmporteerd. Levering van deze luxe jetaangedreven tenders worden wereldwijd door ons verzorgd.

naar website

forsail-jpg-zwart-hq

For Sail Yachtbrokers

Sinds 2002 is For Sail Yachting vanuit Marina Port Zélande actief in de verkoop van nieuwe en gebruikte zeiljachten.

For Sail Yachtbrokers ( bemiddeling in verkoop van gebruikte zeiljachten, ca. 40 schepen van diverse merken, afmetingen en prijsklassen te bezichtigen aan de verkoopsteiger).

naar website

Logodonkerlebateau

Brasserie Le Bateau

Heerlijk gelegen aan de waterkant, is Le Bateau een ontspannen plek voor een kopje koffie, lunch of diner. Strijk neer op een van de loungebanken bij de buitenbar en geniet van het uitzicht op de jachthaven. ’s Ochtends haalt u bij ons een krantje en verse broodjes om de dag goed te beginnen (in de zomermaanden). Wij bieden tevens de mogelijkheid om met familie en vrienden de locatie op de 1e verdieping af te huren voor een besloten feest of diner.

naar website

mono sailssales
zwembadcp

Centerparcs

Ontdek Center Parcs Port Zélande met een groot subtopische zwembad ,midgetgolf, supermartkt …..

naar website

beachclub perrys1

Beachclub Perry’s

In een Noord-Afrikaanse sfeer uw vrije tijd besteden met gastvrijheid ten top? Bij het haardvuur op de lounge-seats of gezellig aan de bar… Wilt u drinken, eten en relaxen? Mooi , daar zijn wij nou zo goed in… Beachclub Perry’s biedt u alle luxe én mogelijkheden voor een gezellig verblijf.

naar website

natural high

Natural High

Welkom bij Natural High. Het uitzicht van ons strandpaviljoen is eindeloos en met chille tunes, lekkere banken en een fascinerende menukaart willen we iedereen in de watten leggen.

naar website

gorsje2

’t Gorsje

Welkom op de site van strandpaviljoen, beachclub en restaurant ’t Gorsje, welke is gelegen aan het mooiste strand van Nederland. Een locatie met het zuiverste zeewater en de meeste zonuren, waar jaarlijks de blauwe vlag wappert. Op ons terras, voorzien van comfortabel meubilair, kunt u optimaal genieten van de natuur, ontspannen sfeer, lekkernijen het prachtige uitzicht over zee.

naar website

brouwersdameventsklein

www.brouwersdam-superspot.nl

Op deze website vindt u allerlei informatie over evenementen die op de Brouwersdam worden georganiseerd, zowel op het water als het land (strand).

naar website

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.