• IMG_2712
  • IMG_2693
  • IMG_2703
  • IMG_2712
  • IMG_2693
  • IMG_2703

Appartement 5.03

€ 275.000,- k.k.

Bijdrage V.V.E.
€ 180,- per maand

Thuiskomen in uw eigen appartement aan de haven

Op de exclusieve locatie Marina Port Zélande, gelegen tussen de Grevelingen en de Noordzee, kunt u nu eigenaar te worden van een uniek appartement. Het appartement is gebouwd in 2008 als onderdeel van het complex Port Nautique dat bestaat uit 36 appartementen. Vanuit uw appartement heeft u uitzicht over de haven, de Grevelingen en de Brouwersdam.

Uw appartement biedt een ideale en comfortabele uitvalsbasis om de regio te ervaren. Geniet van het grote aanbod aan voorzieningen van zowel de haven als de directe omgeving of loop eens naar het Noordzeestrand waar u een aantal gezellige strandtenten vindt.

Dit split-level appartement 5.03 bevindt zich op de begane grond van het complex en is zeer riant te noemen. Op de begane grond bevindt zich een ruime CV-ruimte, een meterkast en een inpandige garage. Deze garage biedt veel bergruimte of kan, indien gewenst, eenvoudig worden verbouwd tot 3e slaapkamer. Op de 1e verdieping vindt u een ruime living met open keuken en schuifpui die toegang geeft tot het terras aan de havenzijde. De 2e verdieping telt twee slaapkamers en een ruimte voor het realiseren van een badkamer. Beide slaapkamers bieden toegang tot het balkon aan de Noordzeezijde van het gebouw. Het appartement wordt casco geleverd, waarbij het voorbereidend leidingwerk is aangelegd en de vloeren en muren klaar zijn om af te werken.

Heeft u interesse in dit appartement of wilt u een brochure ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

contact opnemen

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Marina? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.